Followers

Sumpahan untuk Si Puteri

Monday, June 28, 2010

Tag amik dari Okie

magic fingers


1)kalau diberikan pilihan benda yang akan ditarik samada computer

Atau telefon,apakah pilihan anda?





~Handphone,, sebab takde org ada masa nak kol atau msj saya..heheheh





2)siapakah kawan anda dalam internet.Berikan nama.

-Okie
-Thir
-Miss Kira
-TiEcA @ EkA
-eiDnuT
-fzm2

n yang lain2 yg sudi mengomment karya2ku dari SC sampai miss/mrs ni..









3)Blog yang kamu minat?




~Semua blog yang yang saya follow.. hehehe.. dan yang saya baca walaupun tak follow..





4)minat Aril AF7?




-Af7?? laaa.. dah sampai AF7 dah ke?? sorry.. tak minat tgk realiti show..hehhehehe




5)kenapa?




Sebab dah bosan dengar org menyanyi.. baik aku nyanyi sendiri...heheh





6)Nak tag siapa *winkwink




~Siapa2lah yang sudi mengambil tag ini...

No comments: