Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2013

Dana @ Adriana?? 35

Dana @ Adriana?? 35

Sorry...... Lama dah update.. Sampai dah boring  menunggu criter2 ni kena update. Niat di hati nak siapkan semua criter (Yelah sgt) masa cuti sem.. Tapi bila dah ralit  tgk How I Met Your Mother satu apa pun tak boleh ditulis. hehe.. Sesiapa yang ada jumpa criter saya kat Wattpad..Comment2 la.. And Vote also. Dana @ Adriana?? Something fun is going to happen <-- grammar="grammar" i="i">aku ni betul ke juga ni.. hehe.. (Try2  nak speaking sebab nak amik MUET next month.)  DAA.. Selamat berkenalan dengan Adriana. muahahahahahaha <--- i="i">evil laugh macam Barney buat kat HIMYM.

Dana @ Adriana ?? 34

*Author note : Sory.. lama hilang dari radar (Actually tak hilang pun.. ) cuma blog je yg tak pernah update.. And.. saya tak ingat chapter ni dah post atau pun tidak.. Sebab bab 34 ni dah lama dijeruk dalam PC ni.. Pendek je. sorry..

Bab 34             “Assalamualaikum..”
            Illina bergegas ke arah pintu. Mujur pecahan pasu bunga yang bersepah di hadapan pintu sudah dibersihkan oleh salah seorang pembantu rumah Villa Adria yang diculik Marina untuk seketika. Mujur Adrian tidak banyak bertanya. Dan mujur juga Illina tidak tahu mengenai itu.
            “Waalaikumsalam!..Masuklah..”
            Marina mempelawa masuk beberapa orang wanita dan pemuda yang masih berpakaian pejabat. Muka semuanya nampak penat. Mungkin belum sempat pulang ke rumah. Tapi sanggup juga mereka meluangkan masa apabila Marina meminta pertolongan, kononnya untuk Cik Adriana. Tu namanya pekerja yang setia. Tak merungut bila meminta bantuan. Bisik hati Marina.
            “Eh... Kejap.. ingat perjanjian kita.. Ja…