Followers

Sumpahan untuk Si Puteri

Wednesday, January 9, 2013

Dana @ Adriana?? 35

Dana @ Adriana?? 35

Sorry...... Lama dah update.. Sampai dah boring  menunggu criter2 ni kena update. Niat di hati nak siapkan semua criter (Yelah sgt) masa cuti sem.. Tapi bila dah ralit  tgk How I Met Your Mother satu apa pun tak boleh ditulis. hehe.. Sesiapa yang ada jumpa criter saya kat Wattpad..Comment2 la.. And Vote also. Dana @ Adriana?? Something fun is going to happen <-- grammar="grammar" i="i">aku ni betul ke juga ni.. hehe.. (Try2  nak speaking sebab nak amik MUET next month.)  DAA.. Selamat berkenalan dengan Adriana. muahahahahahaha <--- i="i">evil laugh macam Barney buat kat HIMYM.

No comments: